Category: msn nyheter

Avskilt

avskilt

Avskilja, verb.. Böjningar: avskilja, avskiljer, avskilde, avskilt, avskilja. Engelska: detach. Böjningar av avskild, Positiv. Attributivt. Obestämd singular, Utrum, avskild. Neutrum, avskilt. Bestämd singular, Maskulinum, avskilde. Alla, avskilda. Plural, avskilda. Predikativt. Singular, Utrum, avskild. Neutrum, avskilt. Plural, avskilda. Kompareras med mer och mest. Adverbavledning, (avskilt)?. Engelsk översättning av 'avskilt' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online.

Avskilt - tvttat kylskpet

Fast någonstans ännu mer avskilt än Juneau — någonstans där det vimlar av grizzlybjörnar. Swedish Säkerhet och skydd mot terroristattacker ska självklart prioriteras, men detta kan inte diskuteras avskilt från allt annat. Avskilt och diskret, perfekt för soliga dagar, mjuka skrevor med mycket grönska om man ville komma nära någon. Där sov de sjuka barnen, som skulle hållas avskilda från de friska tills de mådde bättre, så han sa till oss att vi skulle hålla oss därifrån. Wennerström togs med till lokaler i avskild miljö i Södertälje för samtalsgenomgångar vid ett par tillfällen. Och varma dagar brukade Lucrezia bada i det rena vattnet i någon avskild del av floden Po. avskilt När de slog sig ner i det avskilda båset på deras första riktiga dejt hade hon tryckt sig intill honom. Varför såg inte svenska tjejer fristaden så där? Han kommer inte att vilja gå till de mer avskilda delarna av parken. Swedish Mänskliga rättigheter kan inte betraktas avskilt från den politiska utvecklingen sapiens bok stort i regionen. Bygglov altan liten, men där finns partille vårdcentral bord.

Avskilt - vxande

Det var nåt som hade med vanlighet och ovanlighet att göra och radikalt avskilde det ena från det andra. Swedish Jag vill dock dessutom ta upp en annan mycket viktig fråga, nämligen att vi inte kan hantera politiken för Vitryssland avskilt från Europeiska unionens östpolitik i sin helhet. Användningsexempel Användningsexempel för "avskilt" på engelska Dessa meningar kommer från externa källor och kan innehålla fel. Wennerström togs med till lokaler i avskild miljö i Södertälje för samtalsgenomgångar vid ett par tillfällen. Swedish Mänskliga rättigheter kan inte betraktas avskilt från den politiska utvecklingen i stort i regionen. Kvinnan hade en son som bodde i en avskild del av lägenheten, med separat ingång. Var med och bygg upp synonymordboken Är ött en synonym till förslösa?

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2