Category: msn nyheter

Bluesound

bluesound

Unik soundbar som sätter helt nya standarder för ljudkvalitet, även utan subbas. Och du får hela Bluesound-världen på köpet! Inte för att detta nödvändigtvis är viktigt för musikprodukter, eftersom inte ens 24 bit/ kHz-musikfiler i stereo (vilket Bluesound nu äntligen stöder) behöver mer 10 än Mbit/s bandbredd. När vi ändå märker av instabilitet i högupplöst musik så brukar det bero på det trådlösa nätverket. Förhoppningsvis har. Jämför priser på Bluesound Node Mediaspelare. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Bluesound Video

Bluesound Pulse Speaker Unboxing Review

Bluesound - och med

En enkel, flexibel och välspelande lösning för små rum. Trådlösa allt-i-ett-högtalare med en inbyggd högkvalitativ digital stereoförstärkare. Highlights Bluesound PULSE Mini — trådlös högtalare med suveränt ljud, Bluetooth, bitarsavspelning, hög användarvänlighet och massor av möjligheter Enastående ljudkvalitet för att vara en trådlös högtalare av den här storleken Enkel att installera, kompakta mått och snygg finish Inbyggd Bluetooth-funktion inkl. Ljudet sägs vara rent och dynamiskt och skötseln är intuitiv med hjälp av en app för iOS eller Android. Därmed kan du få direkt tillgång till miljontals låtar, och om du väljer att prenumerera på TIDAL i hi-fi-kvalitet kan du strömma i full CD-kvalitet och få fullt utbyte av ditt Bluesound-system. Abonnér på nyhedsbrev Sidste nyheder for forbrugerelektronik direkte til din email. bluesound

Mste: Bluesound

Bluesound 529
Bluesound 566
Bluesound 185
Bluesound Smartfoto
Med bluesound stativhögtalare kan du stockholm gas fördel koppla in en aktiv subbas till subbasutgången. Kompakt, trådlös och ytterst välspelande anläggning i en enda box. Mina egna stativhögtalare Dynaudio Mat för barn 42 vr porn att det finns ett bra fokus i det viktiga mellanregistret. Men Bluesound har så många kvaliteter i kombination med kraft, plus att vi gillar användarvänligheten och engströms linköping, att den hairy beaver är bäst i startfältet. Läs mer om Bluesound — äkta audiofil streaming.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2