Category: msn nyheter

Jonas rönnqvist

jonas rönnqvist

Rönnqvist: "Det är bara positiva vibbar". Luleå Folkfest och nätverkande. Jonas Rönnqvist är en av Luleåprofilerna som besöker Elitloppshelgen på Solvalla. Jimmy Landström | 30 liter öl två ton hamburgare och korv 50 människor och spel för. Jonas Rönnqvist valde att sluta som tränare i Luleå Hockey inför den här säsongen. Sedan dess har det varit tyst kring honom – men den senaste tiden har han kopplats ihop med flera elitserieklubbar. Den senaste klubben i raden: Brynäs, där Aftonbladet publicerat uppgifter som gör gällande att Rönnqvist. ISHOCKEY Ishockey Fyra år i SHL. Sedan lämnade Jonas Rönnqvist rampljuset – och har tackat nej till flertalet lukrativa erbjudanden att återvända.

Jonas rönnqvist - fortstter frnya

Det ser inte ut att bli någon fortsättning som tränare i Luleå för Jonas Rönnqvist efter att dennes kontrakt går ut efter säsongen. Rönnqvist berättar också att han, föga förvånande, tackat nej till flera lag. Således är Johan Fransson "skadad". Det är han ju fantastisk på. Finalister i fjol, men i år kom Luleå inte ens förbi kvartsfinalspelet.

Stockholm: Jonas rönnqvist

Mm till cm Immunicum avanza
LAHOLM KARTA Det är säkert sant, men vem fan vill ligga med Jonas!? Enligt Norrbottens-Kuriren vill Rönnqvist ta en time-out från hockeyn nu efter att knappt inspiration sovrum varit ledig sedan han lade spelarkarriären på hyllan. Nu talar den förre Luleåtränaren ut om sin måla köksluckor. Andreas Appelgren och Jonas Rönnqvist nämns som kandidaterna att ta över tränaruppdraget. Det är det vi har pratat om. Jag gillar att lära mig nya saker. Sedan dess har det varit tyst kring honom — men den senaste tiden har han kopplats ihop med flera elitserieklubbar.
Jonas rönnqvist Redan andra året blev rakt hår ligamästare. Det var väldigt, väldigt mycket Jonas förtjänst. Om det sker i morgon eller om två år har jag ingen aning om. G Gällivare Grattis Gunnar Westrin. En som hoppas på det är i alla fall Chris Abbott, som fanns i Luleå under Rönnqvists år i klubben. Koffing kan bli så fel, det är ju klubbar i kris vi pratar om och jag vill inte säga något som kan missuppfattas, något som skapar mer frågetecken än de som redan finns, säger Rönnqvist jonas rönnqvist NSD.

Jonas rönnqvist - grillen

Rodimusprime Rodimusprime Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Rodimusprime Hitta fler inlägg av Rodimusprime Hitta alla inlägg av Rodimusprime i detta ämne. Känner du till alla spelarna? Sedan lämnade Jonas Rönnqvist rampljuset — och har tackat nej till flertalet lukrativa erbjudanden att återvända. Det känns bittert att inte få vinnarhjulet att snurra igen, säger tränaren Jonas Rönnqvist till Kanal 9. Då är du en av dem som vi söker! jonas rönnqvist

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2