Category: msn nyheter

Svt app

svt app

Med SVT Play kan du se SVTs program och sändningar när och där det passar dig bäst. Med appen kan du: Titta på SVTs program, kanaler och livesändningar - Fortsätta titta på program du börjat följa under För dig - Sök och bläddra bland kategorier - Spela upp på din TV via AppleTV eller Chromecast Program kan ha. SVT Sport är det snabba och enkla sättet att hålla sig uppdaterad med de senaste livesändningarna och sportnyheterna från SVT. I appen hittar du alla program, tv-inslag, artiklar och en sporttablå. I appen finns också: Push-notiser till din mobil vid stora sporthändelser. - Text-TV - vrid på telefonen för att snabbt komma. Varför kan man inte se SVT Play på LG:s smarta tv-apparater? Här ger tillverkaren själv svar på tal. svt app

Svt app - flesta knnetecken

I appen visas bara de program som går att titta på. Klicka på Jag har iTunes om du vill öppna det nu. Efter drygt ett halvårs utveckling släpps nu SVT Nyheters nya app. Klicka på Jag har iTunes om du vill öppna det nu. Var med och tävla i DUO- appen. Om iBooks inte öppnas klickar du på iBooks i Dock. SVT har också gått ut bland människor på stan och frågat vad de tycker om appen.

Svt app - pricing

Appen har tagits fram med hjälp av feedback från läsarna. SVT Nyheter är det enkla sättet hålla sig uppdaterad med Sveriges största nyhetsredaktion. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet — och inte vet. Följ med i chatten i appen Mixat och prata med kända gäster! Om iTunes inte öppnas klickar du på appsymbolen för iTunes i Dock eller på Windows-skrivbordet.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2