Category: msn nyheter

Trump vann

trump vann

Varför vann Donald Trump egentligen? Vid det har laget har vi lärt oss att opinionsundersökningar inte är mycket att lita på, men vallokalsundersökningar är någ. Donald Trump vann det amerikanska folkets hjärtan genom sin skickliga retorik. Det menar retorikexperten Elinor Falkman. WARREN, MICHIGAN. Det har kallats ett av USA:s viktigaste distrikt för en president att vinna. Macomb utanför Detroit i Michigan har röstat fram Barack Obama två gånger, men valde i år Donald Trump. I detta starka arbetarfäste har väljarna gång på gång visat vägen när förändringens vindar blåst.

Trump vann Video

”Med den retoriken kan Trump vinna valet” - Nyhetsmorgon (TV4) Republikanen Trump segrade i betydligt fler folkrika olycka e45 än Clinton. Se alla mål och snackisar från natalia forrest. Vänligen uppdatera för att få den senaste och snabbaste versionen. Och motkandidaten var Clinton därför att hon räddade det demokratiska partiet från konkurs. Actic app chefredaktör Thomas Mattssons blogg. trump vann

Trump vann - minns

Svenskarnas bolag sprängde just miljardvallen — och de har gjort en otrolig resa. Demokraterna och Gröna partiet kan vila nu. Clinton vann de stater hon förväntades göra och det gjorde även Trump. Han berättar om hur platsen där vi just nu står, i staden Warren, helt dog ut efter krisen och hur butikerna runtom slog igen. Elektorsröster, visst — men har du svårt att se hur det systemet kan leda till att en kandidat kan bli president trots att konkurrenten fått fler röster av medborgarna? Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Det amerikanska valsystemet, där väljarna i respektive delstat i praktiken inte röstar på kandidaterna själva, utan på ett antal elektorer.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2