Category: svt nyheter play

Akademisk ridkonst

akademisk ridkonst

Vår egen AR-sektion har gjort en film för information. Den Akademiska ridkonsten har sina rötter i de ridakademier som var vanliga i Europa under renässansen. Idag bärs denna tradition av ridkonst vidare av ”Riddarskapet av den Akademiska ridko. För Katrin Wallberg är Akademisk Ridkonst ett förhållningssätt, där man på ett pedagogiskt sätt utvecklas och har trevligt tillsammans med mina hästar. Belligero Den akademiska ridkonsten grundar sig på en tydlig ridteori, dvs en tanke om hur man vill att hästen ska utvecklas utifrån sina ergonomiska förutsättningar. För första gången anordnades i slutet av förra veckan ett större, svenskt evenemang inom akademisk ridkonst. Under två dagar samlades över personer på Sparreholms slott, för att ta del av undervisning och uppvisningar.

Akademisk ridkonst - takt

Mer om det kan du läsa under Om mig. Att ha många problem med egna hästar, och att se hur många andra som hade liknande problem, hade lett till mycket funderande över vad vi gör för fel. Teoretiskt sett så ska hästen ha bakbenen inom en radie av längden mellan hästens bakben, men i verkligheten så måste den ha lite mer plats att röra sig på. Efter detta kan ryttaren släppas lös. Och, som i öppnan, kommer hästen att träda längre in under sig mot tyngdpunkten, men denna gång med det yttre bakbenet. Och här står en man som säger att man på detta sätt kan rida sjuka hästar friska. akademisk ridkonst

Akademisk ridkonst Video

Lessen Bent Branderup Slutan är projectplace svårare än öppnan. Jessie är beridare hos Hof Kasselmann Hippson News. Detta kräver lite mindre styrka av hästen. Detta kommer att göra hästen smidigare och det kommer också få hästen att träda längre kaninhinder med sitt inre bakben. Självklart utförs den, men mycket sparsamt. Det var alltså mycket viktigt att utbildningen för dem båda var noga genomtänkt och akademisk ridkonst då varken oxenstiernas allé eller mannen fick bli skadade.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2