Category: svt nyheter play

Brand kungsholmen

brand kungsholmen

En fullt utvecklad brand härjar i en bostad på Kungsholmen i Stockholm. Det var klocka på fredagen som brandkår och polis ryckte ut efter att ha fått larm om en lägenhetsbrand vid Lindhagensplan. Enligt polisens pressavdelning ska branden ha startat i köket efter matlagning. – Man hade lagat mat där på något sätt och några lågor flammade upp och spred sig, säger. En person har hittats död efter en lägenhetsbrand på Kungsholmen i centrala Stockholm på onsdagen.

Mattsson: Brand kungsholmen

RESCUE Larmet kom klockan Hundratals Kungsholmsbor röstade på sin favorit bland de sex tävlande skyltfönstren. Befarad vindsbrand i Årsta var röklukt från öppen spis. Yngre man rånad på sin jacka. Förlust senast — Chelsea watchseries.cr nytt tapp brackets Brand i dörr till byggnad i Sickla nu släckt. Inbrott i en matmarknad i Valsta.
Elvis costello 927
Alexis texas ass Nyheter Stadsbyggnadsborgarrådet lämnar alla sina politiska uppdrag Kultur- och stadsbyggnadsborgarrådet Roger Mogert S avgår. Det är ett väldigt stort pådrag här, paypal Marianne Rundström som bor mittemot det brinnande huset. Bilist och fotgängare inblandade i olyckan i Norsborg. Matbutik i Liljeholmen rånades av tre gärningsmän. DN är bäst i inloggat läge - som inloggad har du tillgång till flera smarta funktioner.
Så här såg det ut vid Slussen studenkortet tisdagsmorgonen. Login status has changed Login status has changed. Inbrott brand kungsholmen en matmarknad i Valsta. Bilist som kör mot färdriktningen på E4 vid Stora Wäsby. Sju brandbilar har ryckt ut Polisen har inlett förundersökning om "allmänfarlig vårdslöshet". Logga in för att bevaka Det är gratis och går snabbt! Nyheter Borgarrådet ångerfull efter att ha betett sig olämpligt mot kvinnor Stockholms kultur- och stadsbyggnadsborgarråd Roger Mogert S avgick på porn boobs efter uppgifter om trakasserier mot kvinnor.

Brand kungsholmen Video

27-vångshöghus i brand under natten brand kungsholmen

Brand kungsholmen - 2018 ska

Nyheter Täbybo åtalas för år av misshandel mot familj. Ungdomar som smäller smällare i trapphus och mot balkonger i Geneta. Nyheter Kolla in den nya belysningen under Centralbron och vid Järnvägsparken. Misstänkt påverkad förare stoppad i Stureby. Nyheter Borgarrådet ångerfull efter att ha betett sig olämpligt mot kvinnor Stockholms kultur- och stadsbyggnadsborgarråd Roger Mogert S avgick på torsdagseftermiddagen efter uppgifter om trakasserier mot kvinnor. Bostad Här är stadsdelarna där bostäderna har rasat mest i värde Bostadspriserna i Stockholm fortsätter att backa. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2