Category: svt nyheter play

Gåsamamman

Gåsmamman säsong 3 med Alexandra Rapaport har premiär 28 september i C More, sänds våren i Kanal 5. Mattias Bergqvist recenserar Gåsmamman säsong 3. Nu finns säsong 3 av Gåsmamman att se på C More! Sedan tidigare kan du även streama säsong 1 och 2 av den Kristallenvinnande serien på tjänsten. Handlingen kretsar kring Sonja Ek (Alexandra Rapaport) vars tillvaro slås i spillror när det uppdagas att hennes make är djupt involverad i organiserad. Med största sannolikhet blir den tredje säsongen av succén Gåsmamman också den sista. – Vi har ett slut, säger Alexandra Rapaport. När thrillerserien Gåsmamman.

Gåsamamman - slutade med

För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Zac är inte längre välkommen någonstans och kommer på en idé som kan lösa hans problem. Logga in med Facebook Logga in Saknar du ett login? Se 9 av de mest kontroversiella kändisomslagen. Vad kan du om Green Day? Logga in med Facebook Logga in Saknar du ett login? Bakom kulisserna på Gåsmamman säsong 2 artikel.

Gåsamamman - H: Ja

Obehagligt och urvattnat — skärpning TV4. Skiftet i ton, mellan det vardagliga, det realistiska våldet och en närmast absurd komediminimalism, är något som regissören Richard Holm är en mästare på att få till och förmedla. För att logga in framtiden klickar du på den gråa inloggningsknappen och anger den e-postadress och lösenord du angav vid registreringen. Beställ Expressen som taltidning. Premiär för säsong 3 av Gåsmamman på C More artikel. Logga in med Facebook Logga in Saknar du ett login? Om programmet Artiklar Klipp. Säsongsstart 28 september på C Kenny håkansson. Carina Bergs otäcka skada får fansen att skratta. Alexandra Rapaport vann Kristallen som årets kvinnliga skådespelare i en tv-produktion för sin roll i Gåsmamman. Hyllad av maptunparts Om du inte litar på andra tittare — lyssna åtminstone på experterna! Sedan är det dags att ta farväl av Sonja. Hämtad från " https:

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2