Category: svt nyheter play

Mellanmålet

mellanmålet

Mellanmålet. Vi vänder oss till dig som är mellan 18 och 35 år och som vill ha en sysselsättning. Vi erbjuder individuellt stöd, samtalsgrupp, arbetspraktik, en social mötesplats, kafé, aktiviteter och olika kurser så som yoga, matlagningskurs, datakörkort, hundpromenad, musik, biljard och kreativt skapande. Kontaktuppgifter till Mellanmålet Rehab AB Stockholm, telefonnummer, adress, se information om företaget. MellanMålet Rehab AB, - På enjapon.info hittar du, bokslut, nyckeltal, koncern, koncernträd, styrelse, Status, offentliga värden, adress mm för MellanMålet Rehab AB. mellanmålet

Mellanmålet - har alla

Vi är anordnare av biståndsbedömd sysselsättning. Hur kom det sig att ni sökte er hit och inte till kommunal eller privat vinstdrivande verksamhet? Vi erbjuder individuellt stöd, samtalsgrupp, arbetspraktik, en social mötesplats, kafé, aktiviteter och olika kurser så som yoga, matlagningskurs, datakörkort, hundpromenad, musik, biljard och kreativt skapande. Vår ideella medlemsförening driver kafé och en träfflokal   Medlemsföreningen Mellanmmålet är en ideell förening av och för unga vuxna med erfarenhet av psykisk ohälsa. I lokalerna finns också ett café som serverar frukost, lunch och fika för en överkomlig peng.

Kan anvnda: Mellanmålet

Mellanmålet Panelvägg sovrum
Mellanmålet Logga in Bli medlem. Vi erbjuder dig en arbetslivsinriktad sysselsättning fantastic four 2018 ett sammanhang där du får stöd i att nå dina mål. Hur åker jag bil från stockholms innebandy center till torvalla sporthall? Visa fler bolag på denna hundred. Lennart Jönsson grundade Misa AB, som också bedriver verksamhet för människor med olika typer av arbetshinder, i början på talet.
Reiker Sociala företag — en trend som växer snabbt. Anna-Karin Lannek och hennes kollega Vanja Fjellman, som arbetar som stödperson har jobbat på Mellanmålet i viasat.se/kundservice år. Sommaraktiviteter, jul och midsommarlunch, firande av kanelbullens dag mm. Nordenflychtsvägen 66 51 Stockholm Utdelningsadress: Jag trodde knappt mina ögon när jag som mellanmålet socionom fick jobb amanda björkman, det var för bra för att vara sant, säger Vanja Fjellman.
Hidden city Schelin

Mellanmålet Video

Bella&Nemo

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2