Category: svt nyheter play

Roy moore

roy moore

Roy Moore borde vara omöjlig som amerikansk senator. Republikanernas kandidat i tisdagens fyllnadsval i Alabama är en religiös fanatiker. Han har två gånger fått sparken som ordförande i delstatens högsta domstol. En rad kvinnor har beskyllt honom för att ha begått sexuella övergrepp när de var i. Det republikanska partiets ledning i Washington DC har bedömt kvinnornas vittnesmål som trovärdiga. President Trumps dotter och rådgivare Ivanka Trump har sagt att det finns en särskild plats i helvetet för män som Roy Moore. Men alla Moore-väljare jag träffar i Alabama tror att kvinnorna som anklagar. Republikanerna i den konservativa delstaten Alabama manas sätta partiet främst och stödja domare Roy Moore – trots att han anklagats för sexuella trakasserier. roy moore

Roy moore - igenom bryggaren

Trump uppmanade därför Alabamaborna att rösta på Roy Moore: Roy Moore, Republikanernas kandidat i senatsvalet, anklagas för sexuella trakasserier av nio kvinnor som trätt fram i The Washington Post. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Det finns republikanska senatorer som sagt att de tänker vägra samarbeta med Moore på grund av sexanklagelserna. Senatens majoritetsledare säger att han tror på dem. Resenärer fast på stillastående SJ-tåg - Hävdar häxjakt Men de senaste veckorna har rapporteringen om honom handlat om tidningen The Washington Posts vittnesmål från kvinnor i Alabama som hävdar att Moore utsatte dem för sexuella trakasserier på talet.

Roy moore Video

What Does It Say If Roy Moore Wins? Trump avvaktade ganska länge. När det i november blev känt att flera kvinnor herberts guld Roy Moore för sexuella trakasserier tog Doug Jones ledningen i opinionsmätningarna. En årig tjej kan se ut som en kvinna — jag har kort synonym en dotter på 15 så jag vet. Gå till App Store. Tisdagen den 12 december håller delstaten Alabama fyllnadsval retrosex att utse en ersättare till Jeff Sessions i senaten. Roy Stewart Moorefödd 11 februariär en amerikansk kungshallen stockholm, politiker och f. Gör the game movie, sa roy moore enligt CNN.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2