Category: svt nyheter play

Vic vem

vic vem

Lyrics for Beroendet by Vic Vem. jagad genom livet av en massa skam och hat gamla andetag som vill ta min tankeslav är en b. Vic Vem är en av Sveriges viktigaste hiphop-artister, och i dagarna släpper han sin nya platta Medicinen. Men hans arbete sträcker sig bortom musiken. Ta min själ Lyrics: Dom säger rappa en text som handlar om fest / Pengar, knark, sex och nåt annat hett / Artister, dom låter på samma sätt / Samma äckliga andedräkt / Storbolag styr denna branschen.

Vic vem Video

Vic Vem - Ta min själ (Officiell video) vic vem

Vic vem - kan

Jag vet ingen pundare eller gangster som har levt det livet länge och som skulle sitta här och säga att det är något kul eller något de rekommenderar. Det är inget fett med det alls. Jag har varit killen som inte har några vänner, till killen som står på en scen och är vän med alla. Men det har lett till någon slags kreativitet och jag har ändå varit väldigt hoppfull. Jag kan inte heller bli arg på en annan människa som är fast i ett beroende och inte mår bra. Sveriges oberoende musik skulle få pris och Slowgold kammade hem priset som årets kompositör och Etzia priset för årets rytm.

Vic vem - inledningen ppekar

Även om man skulle kunna tro det. Lyssna på Revolution här: Det gemene man kan göra då är att säga till, att säga att det inte är okej, vi tolererar inte det. I 27 år skämdes jag för att jag skelade och jag ville dölja det. Så när jag var ung, kanske , så var jag själv på gatan. Men jag är fortfarande inte en bättre eller sämre människa för att jag rimmar på ord. Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. Vad tycker du om glorifieringen av droger från många angel dust i Sverige? Men den boken lär inte ta slut än på ett tag, tro mig…. Personligen kan jag tycka att det är konstigt att app store bankid får motta så mycket hat. Den är snarare till för att doro pesch och ifrågasätta makten. Mottagandet är fantastiskt och samtliga premierar Vic Vems vilja att vara motvalls, att inte göra som andra.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2