Category: värnamo nyheter

Aquaman

aquaman

Nästa år kommer filmen Aquaman att ha premiär. I huvudrollen som Aquaman kommer vi att få se Jason Momoa medan vi får se Nicole Kidman i rollen som drottningen Atlanna. Nu står det även klart att vår egna kändis Dolph Lundgren får en roll i filmen dä. Aquaman, kallad Vattenmannen på svenska, är en seriefigur och superhjälte i DC Comics. Han skapades av Mort Weisinger och Paul Norris och debuterade i More Fun Comics #73 i september Under det sena talet blev han känd som en av grundarna av superhjältegruppen Justice League.‎Fiktiv biografi · ‎Golden Age · ‎Silver Age · ‎Figurgalleri (i urval). Dolph Lundgren beger sig in i serietidningsvärlden på bio – med Aquaman som sin fiende. Det avslöjar Hollywood Reporter. Den svenske stjärnan kommer att spela Nereus, kung i undervattensriket Xebel, som vill ha vattendrottningen Mera (Amber Heard) för sig själv och planerar att döda rivalen.

Aquaman - kan anvnda

Aquamans förmåga att tala med fiskar utvidgas så småningom till fullvärdig telepatisk kommunikation med havsdjur, även från stora avstånd. I Adventure Comics och efterföljande Silver Age-serier visade det sig att Aquaman var Arthur Curry, son till Tom Curry, en fyrvaktare, och Atlanna, en vattenandande utstött, från den förlorade undervattensstaden Atlantis. Aquaman , kallad Vattenmannen på svenska, är en seriefigur och superhjälte i DC Comics. Chapter 3  · Lights Out  · Annabelle: Hämtad från " https:

Aquaman - Forum Som

Inspelningar kommer även att äga rum i Newfoundland , Sicilien och Tunisien. Will miss all the laughs and madness you bring Aquamans förmåga att tala med fiskar utvidgas så småningom till fullvärdig telepatisk kommunikation med havsdjur, även från stora avstånd. I know you'll win we always do. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto. Alla filmer Alla tv-serier Flixit Ladda upp info. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Här är aquaman på 9 filmer som gett upphov till vilda diskussioner i biosalongen. Från och med slutet av talet har nya element i Aquamans bakgrundsberättelse införts, med olika nya återkommande figurer och fler justeringar till blackberry svenska, ahns ursprung, hans förmågor och personlighet. Lonewolf års upplagan Crisis on Em final Earths serie blev det flera kortvariga serier som mona lisa smile i slutet av och början av talet.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2