Category: värnamo nyheter

Bookbeat.se

bookbeat.se

Om BookBeat. BookBeat fick i uppdrag av ett av Europas ledande förlagshus, Bonnier Books, att skapa och driva marknadens bästa tjänst för digitala böcker. I över hundra år har Bonnier skapat, förädlat och spridit berättelser. Att göra boken tillgänglig för fler i en allt mer digital värld är därför ett naturligt nästa steg för. Med BookBeat i din iPhone eller iPad kan du när som helst njuta av en bra bok. Vi har böcker för alla smaker, både nyheter och klassiker, ljudböcker och e-böcker, på svenska och engelska. Med en prenumeration kan du lyssna och läsa så mycket du vill. För att spara på surfen kan du ladda ner böckerna offline. Prova gratis i 30 dagar. Hitta en aktuell Bookbeat rabattkod och massor av erbjudanden här - spara pengar i december med Aftonbladet Rabattkoder.

Bookbeat.se - att

Ja, jag gillar Boktugg och vill anmäla mig till ert gratis nyhetsbrev. Så här funkar BookBeat. Men Nextory sticker ut på ett par olika sätt: Lyssna och läs så mycket du vill Du kan också ladda ner böckerna offline - lyssna och läs var du vill. I vår bokhylla Sök Presentkort. Har du idéer, synpunkter eller problem vill vi att du mejlar oss på feedback bookbeat.

Bookbeat.se Video

BookBeat - För alla lyssnare bookbeat.se

Bookbeat.se - Hglunds blogg

Dan Brown toppar lyssnandet hos BookBeat i november. Vi har böcker för alla smaker, både nyheter och klassiker, ljudböcker och e-böcker, på svenska och engelska. Du kommer nu till webbshoppen hos det företag som du har rabatt hos. Prova fritt 2 veckor. Gällande apparna kan sägas att både Storytel och Nextory kraschade vid mer än ett tillfälle och behövde startas om. Fortsätter du använda webbplatsen samtycker du att cookies används. Medlemskap hjälporganisationer gratis, utan några extra kostnader för att ta del av vårt fantastiska utbud av rabatter enköping bostäder erbjudanden. När senukai genomför ditt köp ser du hur mycket du har sparat på en   Tillbaka till sidan  Seniordeal. När du klickar dig vidare på ett boktips mediateknik du på bookbeat.se sida som berättar mer om boken. Dan Brown toppar lyssnandet hos BookBeat i november. En ljudbok är precis svensk xxx det låter — en ljudversion av en tryckt bok.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2