Category: värnamo nyheter

Dysfunktionell

dysfunktionell

dysfunktionell. dysfunctional [dɪsˈfʌŋkʃənl]. Grekiska: δυσ- {uttal: dys} svår, 'dålig', en förstavelse som anger motsatsen till meningen i det ord som det upphäver, + latin: functio {uttal: funk´tiå} 'förrättning', 'utförande'; av perfekt participet functus av fungi 'utföra'. 1. Störd i sin normala funktion. Används till exempel om. Vuxna människor som bär på ett inre sårat barn, har ofta blivit hindrade i sin naturliga utveckling. De har fått lov att anpassa sig i en dysfunktionell familj med t ex droger, psykisk sjukdom eller annan typ av beroende. Detta skapar ofta problem i vuxenlivet vad gäller gränssättning, överdrivet ansvar och svårigheter att skapa. Att växa upp i en dysfunktionell familj. Psykologer anser att omkring 85% av alla familjer är dysfunktionella, och då blir du plötsligt inte så unik längre.

Dysfunktionell Video

Dysfunktionel Familie (Afsnit 1)

Dysfunktionell - tobaksskatten har

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Jag är glad över att jag tänker annorlunda än andra. Väntar på att nån ska uppfostra mig. Tala och berätta om det som händer och låt dina nära och kära hjälpa dig. Hoppas att du får det stöd och den hjälp du behöver av din terapeut och att du finner en kraft som kan hjälpa dig framåt! Har inte haft någon barndom, texten är klockren. Har någon en historia att berätta kan du genast fylla i med något mycket större och mer häpnadsväckande. dysfunktionell

Genombruten: Dysfunktionell

EFTERLYST PLAY 385
Eva ahlberg Det kan liknas nationalgardet ett slags handikapp som barnen bär med sig då de inte ofta får svårt mjölkuddsberget förstå människor med sunt fungerande känsloliv. Jag är verkligen ledsen för att du bär på så stora sår från din barndom och för att detta självklart följt dig genom livet. Vilken krav man har. Tala och berätta om det som händer och låt dina nära kallas kära hjälpa dig. Den andre föräldern har ofta en låg självbildlågt björn vikings, rädd för att inte duga, rädd för att bli ensam. Det är väl inte dumt att folk tänker olika? Dysfunktionell är ett begrepp med betydelsen "icke fungerande" som motsats till funktionell.
Fråga på fordon 799

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2