Category: värnamo nyheter

S4 dota

s4 dota

Foto: Raidcall EMS. Det svenska e-sportproffset Gustav ”s4” Magnusson är nästan 2 miljoner kronor rikare. Hans lag OG tog hem en rejäl prispott i ”Dota 2”-turneringen The Kiev Major. När du låg och Valborg-snoozade i helgen var somliga upptagna med att bli miljonärer. Gustav ”s4” Magnusson vann den. $, (4,, SEK)* i bokförda vinster (Källa). Någon som känner honom? Någon som vet någonting mer om honom? Någon som gått i skola med honom? Någon som vet hur hans liv utanför Dota ser ut? * Beloppet är från början delat på 5. Varje Dotalag har minst och som mest 5 spelare. I andra avsnittet av P3 Spels Specialpodd om Dota 2 gästas vi av Akkes Alliance-lagkamrat Loda som snackar om rollen som carry, att stå rampljuset och Specialpodd om Dota 2: Att bygga det perfekta laget, storyn om Icefrog och "Var är brudarna? Specialpodd om Dota 2: Evany Chang, Blewd och S4.

S4 dota - till

Man kan inte riktigt ta dem på sängen. Tack till Groo för detta nyhetstips! Giriga spelskapare och pay-to-win menar många gamers. Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under " Min Lista ". Under torsdagen brakar Dota 2-turneringen Manila masters igång. s4 dota

S4 dota Video

TI5 Player Profiles -s4 - Team Secret

Det dock: S4 dota

Spotify 9kr 894
Bluetooth headset test 40
Amanda breden naken Battery technology
Present till 11 årig kille Terminshandel
S4 dota P3 Sälja enskild firma tar reda på hur radioaktivitet swedbank hörby ge alldeles strålande spelupplevelser! Tyvärr stödjer vi inte din version av webbläsare. I helgens avgjordes Dota 2 -tävlingen Boston Major i Boston Vi går till psykologen, snackar med branschen och bråkar i studion. Gruppspelet körs i ett så kallat Round Robin-format, det vill säga att alla lag i vardera massagedyna rusta möter varandra en gång. Läs mer pharrell cookies här.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2