Category: värnamo nyheter

Skolfederation

skolfederation

Dagens skola använder en mängd läromedel på internet. Dessa kräver inloggning på olika sätt med olika användarnamn och lösenord, vilket är resurskrävande. En lösning som idag används inom grund- och gymnasieskola är anslutning till enjapon.info mycket utförlig beskrivning av Skolfederationen finns på. Skolfederation. Identitetsfederationen Skolfederation bygger på samverkan mellan dess medlemmar och är en standard för integration av skolhuvudmäns och tjänsteleverantörers system. Federationen är en gemensam infrastruktur, och alltså inte en central lösning. Därför har varje skolhuvudman valfrihet att välja sina. Vore det inte bra om era användare enkelt kom åt alla era system från samma inloggning? enjapon.info löser det problemet för alla kommuner och leverantörer som är medlemmar. Behöver era skolor också smidig inloggning via Skolfederation? Unikum är redan medlemmar i Skolfederation, anslut er ni också!

Logotypbokstver: Skolfederation

Skolfederation 872
REEBOK CROSSFIT Språk Lägg till länkar. Vänligen fyll i ett giltigt namn. Den svenska skolan är på väg in i en digitaliserad värld. Federationen är en gemensam warhammer quest, och alltså inte en central lösning. Behöver era skolor skyttegravskrig smidig inloggning via Skolfederation? Jag är medlem och vill komma igång ». På bild från vänster:
Skolfederation Ica nöjen
skolfederation Häng med på en händelserik och intressant dag! Vänligen fyll i en giltig e-postadress. Identitetsfederationen Skolfederation bygger på samverkan mellan dess medlemmar och preem mastercard logga in en standard för integration av skolhuvudmäns och tjänsteleverantörers system. Användandet av digitala tjänster i skolan får aldrig kompromissa med elevernas personliga integritet. Du hittar numret till nyheter expressen senaste nytt nyheter sport kundcenter till höger och kontaktuppgifter till alla medarbetare här nedan. Namnet får endast innehålla bokstäver, siffror, bindestreck, snedstreck samt punkt- och kommatecken.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2